Interieur inspiratie: Tijdloos

Elk jaar geven we onze klanten de nieuwste interieurtrends, maar we inspireren ze ook graag met ideeën hoe een woning in te richten. In deze blog introduceren we jullie tot de tijdloze stijl.      

 

Is basic saai? Dan hoor je ons luid “nee” roepen! Een basic interieur kan beter met “less is more” of “tijdloos” worden omschreven. Hoe minder je plaatst, hoe meer de juiste meubelstukken en accessoires benadrukt worden. Een basic tijdloos interieur heeft zijn charmes met zijn frisse en strakke uitstraling. Maar hoe pak je dat aan, zo’n minimalistisch interieur? Ga aan de slag met deze tips en ontdek je eigen, heldere woonstijl!

Joli

Strakke lijnen met een gerichte keuze aan decoratiestukken: dat is waar het om draait. Minder, dat wel, maar goed uitgekozen meubelstukken komen hierdoor veel beter tot hun recht. Investeer in een duurzame zetel of een tafel die tijdloos zijn.

Recor

Het ontbreken van overbodige spullen laat je ruimte meteen heel wat netter en georganiseerder ogen.

Om een gebalanceerde sfeer in huis te krijgen, kan je hier natuurlijke elementen aan toevoegen. Ga bijvoorbeeld voor alleen maar witte muren met meubelstukken gemaakt uit hout of leer.

 

Ethnicraft