Natuurlijke elementen in huis

Natuurlijke elementen in huis

Wit is de meest gebruikte kleur in het interieur. Wit is veilig maar kan bij een overmatig gebruik snel koud aanvoelen. Gelukkig kan je meubelen en details toevoegen aan je interieur die naast rust ook sfeer brengen in je interieur. We geven je hieronder wat tips om een sfeervol maar ook rustig interieur te creëren.

Natuurlijke elementen brengen het gevoel van buiten naar binnen en geven je interieur rust. Bij witte muren passen heel goed meubelen in natuurlijke materialen. Combineer ze bijvoorbeeld met een mooie houten kast, tafel of lederen zetel. Rond de tafel kun je rotan of leren stoelen zetten.

Durlet

Durf combineren

Wees zeker niet bang, toon lef en combineer. Ga niet voor slechts 1 kleur of materiaal, maar maak een lambrisering. Combineer materialen en meubelstukken in verschillende kleuren die elkaar versterken, maar toch nog steeds die rust behouden. Kies voor natuurlijke elementen en warme kleurrijke accenten zoals deze stoelen van Tenzo.

Tenzo

Want kleuren en materialen zijn het meest effectief om een bepaalde sfeer te creëren. Door het maken van bepaalde combinaties, kan je een ruimte gezellig, knus of energiek laten voelen.

RMW

Groen kan altijd

Groen is nooit echt uit geweest en dat vinden we heel leuk. Er zijn zoveel verschillende tinten dat er altijd wel iets tussen zit dat je mooi zal vinden. Van klassiek tot modern, van hip tot vintage, in elke stijl past wel een groen element. Of je nu kiest voor een olfijgroene zetel of je kiest voor kleine groene details zoals een vaas of glazen. Deze kleur past zelfs als je van basic en zwart-wit houdt, want groen is een prachtige toevoeging.

RMW